Catatan

Cara Cepat Menaikkan Traffic Visitor Ke Blog

Imej
Macam-macam cara untuk kita nak naikkan blog masing, berpeluh satu hari search kat google macam mana nak naik kan blog. Macam-macam keyword anda search, contohnya naikkan traffic blog, naikkan trafik blog, naikkan traffic, cara menaikkan trafik blog, cara menaikkan traffic blog dan berbagai lagi. Tapi ada satu cara yang sangat menarik yang boleh admin kongsikan. Kredit kepada || Amsyarazi Life || diatas tunjuk ajar yang tip top ni..
[ENTRY DIBAWAH COPY & PASTE]  Haa... ini adalah cara cepat beb! Nak up kan traffic korang tak? Tadi jenguk blog Yaty dan terbaca entry latest dia pasal macam mana nak upkan traffic blog kita. Maybe caranya kurang paham sikit tapi takpe saya nak cuba dulu. Jom kita pakat cuba ramai-ramai. Tak rugi pun kan kalau try cara ni. Kalau menjadi kiranya kita bertuah.
Cara nya begini:
1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik. 
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yan…

Transformer 5: The Last Knight

Imej
Memang banyak ura-ura bahawa ini adalah episod terakhir Transformer. Adakah akan disambung lagi nanti? Tanyalah Michael Bay. Katanya kalau banyak permintaan ya dia mungkin akan sambung. Jadi apa pendapat anda, stop atau continue?

Menurut Laman web Rollingstone ini adalah The Most Toxic Movie yang anda boleh baca di sini

.

Kalau di Jerman Oskar, India Vijay

Imej
Hari ini juga merupakan harijadi penyanyi terkenal Tamil iaitu Vijay menurut Indiaexpress.

https://indianexpress.com/article/entertainment/tamil/happy-birthday-vijay-5-unforgettable-songs-by-the-star-prove-he-more-than-an-actor-4716183/
Siapa Vijay?
Vijay is an Indian film actor, playback singer and philanthropist who works in the Tamil film industry. He is popularly known by his fans as Ilayathalapathy or Thalapathy and is one of the most popular and influential actors of Tamil cinema. Wikipedia Height: 5′ 10″ SpouseSangeeta Sornalingam (m. 1999) AwardsVijay Award for Favourite HeroMore